Virtuel chokoladesmagning og foredrag

Chokoladesmagning direkte fra kakaoskoven i Costa Rica

Maleku Chocolate tilbyder dette nye koncept, der både er  lækkert, sikkert, spændende og instruktivt. Alle kan deltage fra eget kontor, hjemmefra eller hvorend de befinder sig, så længe de har en internetforbindelse og som minimum en smartphone. Man kan derfor deltage enten hver for sig eller samlet i en gruppestørrelse, som er forsvarligt. 

Læs gerne deltagernes anmeldelser på https://www.trustpilot.com/review/malekuchocolate.dk

Maleku Chocolate har lager i Glostrup, men selve begivenheden og smagningen håndteres af den danske  kakaobonde og chokolademager Henrik Bodholdt, direkte fra kakaofarmen i Upala, eller fra chokoladeværkstedet i Brasilito, Costa Rica. Når I tilmelder jer,  får I tilsendt en smagepakke for hver deltager, som I selv bestemmer størrelsen af. Pakken kan enten bestå af en æske med 6 chokoladeplader á 10 gram, eller I kan få en af vores store "6-packs", som er et sæt af de samme chokolader men i en større udgave á 25 gram i en gaveæske. 

 

Vi bliver enige om et tidspunkt, som typisk vil være sen eftermiddag, da tidsforskellen mellem Danmark og Costa Rica er 8 timer i sommerhalvåret og 7 timer i vinterhalvåret. 

 

Smagsoplevelsen

Smagningen tager typisk lidt over en time, afhængigt af om deltagerne har mange opfølgende spørgsmål. I løbet af smagsoplevelsen fortæller Henrik Bodholdt om vores dyrkning af kakao, hvordan processerne er, I får at se hvordan man høster, og der tales både ernæring, historie, biologi, lidt kemi, økologi og andre relevante emner. Samtidigt smager I jer, sammen med Henrik,  igennem de forskellige typer chokolade og taler om, hvordan de er lavet. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål direkte til Henrik under hele seancen.

 

Hvad koster det?

Prisen per person er hhv. kr. 220,- for den lille pakke og kr. 280,- for den store pakke. Hertil lægges moms. Minimum antal  deltagere er 10.  Vi tilbyder rabatter for større grupper. Hertil skal lægges forsendelsen af chokoladerne til jeres adresse. 

 

Kontakt:
Henrik Bodholdt på email: hb@malekuchocolate.com