Vi laver chokolade med Malekufolket i Tonjibe

Oprettet d.

Tusind tak til alle Jer som stillede ind på facebook live i går søndag og fulgte med i vores direkte transmission fra malekuernes reservat i Tonjibe. Jeg ved godt mange danskere er blevet vant med HD TV og perfekt internetforbindelse, men desværre er det ikke en luksus vi nyder godt af i vores del af verden. Ikke desto mindre synes jeg alligevel det gik meget godt. Jeg har nu set videoerne igennem selv og glæder mig over den gode lyd og at vi fik videregivet et ret enestående indblik i hvordan et af Costa Ricas små oprindelige folkeslag lever og bor - og hvordan deres forhold er til kakao og chokolade!

I kan (gen)se oplevelserne på Maleku Chocolate Danmarks facebookside.

https://www.facebook.com/MalekuDanmark/

 

Carlos var heldigvis også med søndag og han brugte flittigt vores eget kamera til både fotos og videoklip. Vi vil oplægge nogle af dem i de kommende dage, og de er i meget bedre kvalitet end liveoptagelserne.

Husk at du kan sende din donation til malekufolket via vores MobilePay 280902, pengene går ubeskåret til indkøb af fødevarer og andre fornødenheder.

Du kan også bidrage indirekte ved køb i vores webshop www.malekuchocolate.dk - 20% af indtægterne til og med 31/12 sendes videre til malekuerne i Costa Rica.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar